Distinción Euroscola 2015

foto grupo euroscola

El equipo 'UE Esclavas de María', dirigido por la profesora Natalia Olmos, recibió el reconocimiento y diploma de manos del director del IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchís.

Acceder a la noticia publicada en elperiodic.com

Crònica del dia de Juana María Condesa Lluch

misa en Balmes 2014Avui, 16 de Gener, ha estat el dia de la fundadora de les religioses Esclaves de Maria Immaculada, Juana María Condesa Lluch. Una dona pionera, constant i convençuda amb un propòsit digne: ajudar els més desfavorits de la seua època, les dones obreres.

Fa ja 98 anys de la seua mort, tot i que la seua presència continua als nostres dies amb el mateix esperit i ganes de lluita; no tan sols al col·legi, sinó també a les missions que les germanes porten en favor dels més dèbils de la societat d’avui.

Com és ja costum, l’alumnat de l’últim any d’etapa (quart d’ESO i segon de Batxillerat) hem anat a l’antic carrer Balmes on hem celebrat una missa en el seu honor. En aquesta homilia, sempre emotiva, el mossèn ha centrat el seu discurs en el llarg i dur camí de la santedat, però al mateix temps reconfortant i com a via de felicitat que va agafar la beata, remarcant amb un ampli sentiment d’esperança que tots com a fills de Déu podrem seguir els passos de Juana María si ens ho proposem.

Per a la gran majoria de nosaltres, aquest serà l’últim any, i amb molt de pesar no tornarem al col·legi més que per alguna visita puntual i farem camí cap a la universitat i la irremeiable maduresa, tot i que a la nostra ment sempre portarem els valors inculcats pels nostres mestres i l’exemple de la fundadora de les religioses del nostre col·legi: la beata Joana Maria Condesa Lluch.

Clara Albors Gómez, 2n de batxillerat

Balmes, Día Fundadora 2014Balmes, Día Fundadora 2014

Dos anys de treball

Fa més de dos anys vam veure començar a gestar un projecte esperat pel col·legi. El fet d’assumir que ens concertaven els estudis de Batxillerat, va suposar el principi d’una tasca que, a hores d’ara, veiem pràcticament definida. Una treball de centre on el professorat es preparava de valent i rebia un alumnat innocent, desconcertat i, si més no, encuriosit pel que aconseguiria a la fi.

Després de l’autorització del concert, ens vam trobar amb els terminis de matrícula que ja havien començat a complir-se. Aquest fet, va produir que molts alumnes es replantejaren els centres que havien estat triant al llarg de 4t d’ESO. Finalment, vam comptar amb una classe de 35 pioners que ens van oferir el seu suport i encetàrem el 1r de Batxillerat.

Read more ...

Charla sobre seguridad informática

Por gentileza de la empresa PANDA y dentro de las actividades enmarcadas en la Semana Cultural del colegio, el pasado miércoles 15 de febrero el alumnado de Ciclos Formativos y Bachillerato pudimos asistir a una interesante conferencia sobre aspectos relacionados con la seguridad informática.

Page 1 of 2

We collaborate with UCV

Empresas colaboradoras FCT

Compucenter
Dynos - TIC Soluciones
Doctor PC
APP C/ Cuenca
Grim Sistemas
Fundación Hospitales NISA
Gallego Telecomunicaciones
RAMDAC Informática
Hospital General Universitario
Optimiza Tecnología
CIPF: Centro de Investigación
APP C/ Quart
Ayuntamiento de Alboraya