Projecte Estira’m la llengua

logo estiram Estimades famílies, aquest curs al col·legi s’ha posat en marxa el projecte Estira’m la llengua. Una proposta que naix amb la intenció d’establir una estratègia complementària d’aprenentatge lingüístic innovadora al centre. L’experiència ja ha estat posada en pràctica en adults mitjançant diverses associacions i els resultats han esdevinguts molt positius per a les diverses llengües.

El present projecte pretén ser una eina de difusió i conservació de la nostra llengua adequada al marc contextual de l’escola. Per a tal afer, necessitem del treball o almenys la supervisió del professorat, així com de la implicació de l’alumnat.

El projecte disposarà de diverses fases d’aplicació i tindrà diverses actuacions, de les quals la principal esdevindrà la consolidació d’un conjunt de parelles lingüístiques, formades per un voluntari i un aprenent. En l’actualitat, disposem de 16 parelles lingüístiques en funcionament i esperem que el nombre augmente.

L'objectiu bàsic de tot el procés és la normalització progressiva de la nostra llengua al 2n cicle de secundària i batxillerat. A partir d'aquest punt, el procés de revisió i actualització del pla portarà a plantejar-se un augment cap als altres cicles.

Llançant un missatge d'optimisme, esperem aconseguir augmentar la sensibiltat cap a la nostra llengua.

Col·laborem amb UCV

Empresas colaboradoras FCT

Compucenter
Dynos - TIC Soluciones
Doctor PC
APP C/ Cuenca
Grim Sistemas
Fundación Hospitales NISA
Gallego Telecomunicaciones
RAMDAC Informática
Hospital General Universitario
Optimiza Tecnología
CIPF: Centro de Investigación
APP C/ Quart
Ayuntamiento de Alboraya