L'Associació de Pares d'Alumnes (APA) és una organització sense ànim de lucre, formada per pares, mares o tutors de l'alumnat del Col·legi Esclaves de Maria de València que decideixen associar-se per a ser el llit de col·laboració amb el Col·legi i de participació de les famílies promovent activitats complementàries per a la formació integral de l'alumnat.

WEB

Activitats que organitza l'APA

→ Carters Reals en infantil i primer cicle de primària.
→ Col·laboració en les celebracions litúrgiques del Dia de la Immaculada i Dia de la Mare.
→ Col·laboració amb la Biblioteca del col·legi. Compra de llibres.
→ Excursions culturals.
→ Campus esportiu per Pasqua.
→ Activitats esportives.
→ Festa de l’esport.
→ Publicació de la Revista-Anuari Connexió.
→ Festa de les Famílies de Fi de Curs.

Escola esportiva

L’escola esportiva del Col·legi Esclaves de María, amb més de 20 anys de tradició, i orientada als esports de bàsquet i futbol sala; es duu a terme en les instal·lacions del centre, en horari vespertí, abastant la totalitat d’alumnes del centre. En les categories: prebenjamí, benjamí, aleví (educació primària) infantil, cadet (educació secundària) i juvenil (batxillerat). D’altra banda, per als xiquets d’educació infantil, s’ofereix la modalitat de multiesport amb l’objectiu d’iniciar la pràctica esportiva des d’edats primerenques i aprendre hàbits i conductes lligades a l’esport.

Al llarg de tota la temporada, es disputen trobades setmanals, pertanyents als jocs esportius municipals. A més d’acudir a diferents tornejos, jornades esportives, partits amistosos disputats contra diferents col·legis de València.

Durant les vacances de setmana santa i amb l’objectiu de conciliar la vida laboral amb la vida familiar, s’organitza un campament de 4 dies, fora del centre, on es realitzen activitats esportives, dinàmiques grupals, tallers, activitats nocturnes, etc.

Com a activitat complementària els alumnes tenen l’oportunitat d’assistir a trobades de primera divisió tant de bàsquet com de futbol sala.

Amb l’arribada del bon temps i una vegada finalitzat el curs escolar l’A.P.A organitza una escola d’estiu en el mateix centre on els alumnes podran gaudir de la pràctica esportiva juntament amb jocs d’aigua, tallers i moltes sorpreses més.

En conclusió, practicar esport en el nostre centre brinda l’oportunitat als seus alumnes de formar-se amb els valors propis de la pràctica esportiva, com ara: companyonia, respecte, compromís, cooperació, esportivitat, etc promovent la salut entre els participants al mateix temps que comparteixen experiències amb els seus companys.

Com associar-se

Per a ser soci de l’APA cal pagar una quota única anual per família i emplenar un formulari d’inscripció. Es mantindrà la inscripció anual excepte petició de baixa a l’APA abans de l’inici del curs o per baixa natural del Col·legi per finalització de cicle.

Contacte

La Junta de l’APA disposa d’un telèfon de contacte en l’horari de Dilluns a Divendres de 19 a 20 hores: 650 418 971

info@apaesclavasdemaria.org

http://www.apaesclavasdemaria.org

http://facebook.apaesclavasdemaria.org