Secretaria

La Secretaria és el departament encarregat de gestionar tots els aspecte acadèmics i educatius relacionats amb els alumnes del centre.

Les funcions de l’àrea de secretària són: revisió i actualització dels expediente acadèmics, organització del procés d’admissió, gestió de matrícules, beques ajudes, sol·licitud de títols, certificats, Proves d’Accés a la Universitat, Prova homologades d’idiomes, arxiu, etc.

secretaria@cemval.org
Horaris:
Matins: Dilluns a divendres de 8.00 a 13.30 hores.
Vesprades: 15.00 a 17.00 hores
Juliol: Dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores
Agost: Tancat

Matinera

El Col·legi ofereix a les famílies el servei de guarderia amb la finalitat de conciliar la vida laboral i familiar amb els horaris escolars.

L’horari d’aquest servei és de 7.30 a 9.00 h. i pot utilitzar-se per dies solts o de manera freqüent, existint preus especials per als usuaris habituals i per als usuaris que deixen més d’un fill.

En aquest temps i espai, els xiquets poden jugar, fer treballs manuals i/o escolars en funció de les seues necessitats i estan acompanyats en tot moment per dues monitores titulades i amb experiència.

Gabinet d'orientació

Educar als alumnes és sempre un treball en equip, on vosaltres com a pares sou claus, així com el Centre com a institució, l’equip directiu, el tutor, els professors de suport, la mestra de Pedagogia Terapèutica, el psicòleg… És molt important que tots estiguem coordinats per a avançar en una mateixa direcció.
1. El suport i assessorament al centre escolar
2. El suport i assessorament al professorat
3. El suport i assessorament a les famílies
4. El suport i assessorament a l’alumnat

Extraescolars

Les activitats extraescolars contribueixen a una millor educació integral dels alumnes complementant les hores lectives, desenvolupant la seua autonomia i despertant la seua curiositat, aprenent d'una forma lúdica i entretinguda.

 • Música i moviment (Infantil)
 • Teatre (Infantil, Primària)
 • Multi-taller (Infantil, Primària
 • Inglés Cambridge (Infantil, Primària, ESO)
 • Jocs (Infantil, Primària)
 • Llenguatge i Comunicació (Infantil)
 • Karate (Infantil)
 • Patinatge (Infantil, Primària
 • Aerodance (Primària)
 • Escacs (Primària)
 • Càlcul (Primària)
 • Piano, Llenguatge musical i Canto (Primària, ESO)
 • Informàtica (Primària)
 • Gimnàstica Rítmica (Primària, ESO)
 • Taller d’art (Primària, ESO)
 • Guitarra (Primària, ESO)
 • Informàtica i Robòtica (ESO)
 • Preparació al Mitjà (ESO)
 • Curs d’anglés a l’estranger (ESO)
 • Ball Modern (ESO)
 • Triatló de Ciències (ESO)

Menjador

El Col·legi compta amb 4 menjadors independents (2 Infantil, 2 Primària, ESO i Batxillerat). Aquests menjadors amb 450 places donen sobrada resposta a tota la demanda del seu alumnat en fer ús dels mateixos en diferents torns. El centre ofereix la possibilitat de contractar aquest servei de manera mensual o per dies solts.

El menjador té cuina pròpia totalment equipada. L’empresa a càrrec del menjador és SERUNION. Tots els menús són elaborats íntegrament en les nostres instal·lacions i complint els màxims estàndards de qualitat, salubritat i traçabilitat, seguint les indicacions d’una nutricionista professional perquè siguen equilibrats i variats. També comptem amb menús per a alumnes amb necessitats alimentoses especials (al·lèrgics, celíacs, dietes blanes…).

Els nostres objectius són:

 •  Inculcar hàbits alimentaris saludables utilitzant el pla d’alimentació oferit pel centre.
 • Promoure l’adaptació de l’alumnat a una diversitat de menús i a una disciplina en l’acte de menjar que incloga la cortesia, la tolerància, la solidaritat i l’educació per a la convivència.
 • Entregar una planificació alimentària que aporte les substàncies nutritives que els alumnes i les alumnes necessiten per al seu normal desenvolupament.
 • Possibilitar la conciliació familiar i laboral.

Campaments: Convivència en valors

L’horari quotidià que ens llança a l’activitat educativa en el nostre col·legi, es relativitza durant els CAMPAMENTS D’ESTIU. Llavors, el rellotge deixa passe a un temps especial, marcat per les simfonies de la naturalesa: els ocells, el vent entre els arbres, les cigales… és TEMPS DE CONVIVÈNCIA. Durant els campaments obrim encara més l’aixeta del familiar, acostant als nostres alumnes –en un altre entorn- als valors que orienten les nostres vides.
En el marc de la naturalesa, envoltats de muntanyes i acollits per les estreles, monitors i alumnes ampliem l’experiència de ser una gran família. És en aquest temps distés en el qual ens obrim més fàcilment als altres, donem temps al fet que sorgisquen preguntes i busquem junts les respostes.
La clau de tot és l’EDUCACIÓ EN VALORS, que per al nostre Centre són els cristians, viscuts segons el carisma de Juana María Condesa: DIÀLEG, GENEROSITAT, SERVEI, AUSTERITAT, SENZILLESA.

Cursos d'anglés a Irlanda

JUST DO IT! WE MAKE A DIFFERENCE!

Sent conscients de la possible dimensió internacional que pot adquirir el futur personal i laboral dels nostres joves, des del nostre col·legi impulsem projectes que els faciliten possibilitats d’èxit en les seues decisions.

Gran part dels nostres candidats a aquests cursos desenvoluparan els seus estudis en un dels comtats més idíl·lics d’Irlanda. Durant la seua estada, viuran experiències enriquidores. Materialitzar en la pràctica tot el potencial que proporciona l’aprenentatge d’una llengua estrangera és proporcionar situacions d’aprenentatge que els conviden a continuar descobrint nous valors en els nostres summer courses.

Ja consolidat aquest projecte des de fa anys, continuem apostant un curs més. Sens dubte, viatjar amb nosaltres a Irlanda és la situació d’aprenentatge més real i enriquidora.

Intercanvis a França

En quantes ocasions hem escoltat “ no tinc capacitat per a aprendre un nou idioma”. Res més lluny de la realitat! És ineludible l’esforç que es necessita perquè les nostres oïdes connecten amb nous sons i paraules.

No obstant això, amb un acceptable grau de motivació i un context atractiu, l’aprenentatge està garantit. França és el destí triat perquè el nostre alumnat visca una experiència irrepetible. Durant una setmana, conviuran amb una família francesa i amb el temps es convertiran en els amfitrions dels seus companys francesos a Espanya.

Sempre és un bon moment per a descobrir quins cursos de formació oferim en el nostre centre. Us esperem.